Deze blog

Op 9 januari 2012 begon ik deze blog. Een leuke manier om een dagboek van mijn creatieve uitspattingen bij te houden en die te delen met anderen. Veel kijkplezier, marianne.hauwelaert @gmail.com

zaterdag 21 april 2012

Poekie in het UZ Leuven !Marleen van het thuiszorgteam van het Kinderkankerfonds Leuven is bij Saskia langs geweest om 40 Poekie-pakketjes op te halen!! De pakketjes zullen verdeeld worden in het ziekenhuis én tijdens de thuiszorg. 

Meer kan je lezen op de de blog van Saskia

Veel dank aan alle lieve mensen die Saskia met haak en draad bijstaan en er ook voor zorgen dat in elk pakketje een mooi Poekie-boekje zit.
Blijf Poekie goed volgen want er komen nog meer verrassingen aan !?   :-)

2 opmerkingen:

  1. Ik vind t nog steeds te gek wat ze teweeg heeft gebracht en hoop echt dat dat beetje wat we allemaal hebben kunnen doen iets of wat vrolijkheid heeft gebracht/brengt.
    En vind t overigens ook natuurlijk leuk dat mijn Poekie op de foto staat (de groen-witte). Haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Awel Pascale, je Poekie ziet wat groen maar hij is superleuk. En de robot mag er ook zijn. Die grote knuffels kunnen de kindjes echt in hun armen sluiten! Weer gelukkige kindjes, dat is toch het allermooiste in het leven. Een glimlach van een kind is met niets anders te vergelijken!

    BeantwoordenVerwijderen