Deze blog

Op 9 januari 2012 begon ik deze blog. Een leuke manier om een dagboek van mijn creatieve uitspattingen bij te houden en die te delen met anderen. Veel kijkplezier, marianne.hauwelaert @gmail.com

MIJN NIEUW BOEK!

Door het vuur voor Moeder Natuur!

Verkoop ten voordele van het vogel en wilde dieren opvangcentrum te Merelbeke.

Uitverkocht !
Nu te lezen op FB Marianne Hauwelaert (H.M.Joan)

Door het vuur voor Moeder Natuur” vertelt het verhaal van een groepje vriendinnen die op een heel bizarre manier in een andere wereld terechtkomen. De avonturen die ze daar beleven maakt dat ze zich hier op aarde met alle kracht inzetten om de wereld van haar ondergang te redden. Ze doen hun uiterste best om hun liefde voor Moeder Natuur door te geven, om de ogen van de mensen te openen, voor er geen weg terug meer is.
Fictie, realiteit, sprookjes en romantiek, je vindt het allemaal terug in dit boek, samen met de prachtige aquarellen van Frieda de Vos die het verhaal nog meer kracht bijzetten.
Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar, maar ik ben er zeker van dat vele volwassenen het ook leuk zullen vinden.


Reacties van proeflezers:
Door het vuur voor Moeder Natuur.....
PRACHTIG!!
Dit boek heeft me tot de laatste letter geboeid, Moeder Aarde is de moeder van ons allen.
Het verhaal is zo mooi gebracht, zo fijn geschreven en toch zo'n harde realiteit.
Ik heb een slechte afdruk en door dit boek te lezen ben ik echt aan t kijken welke schoen ik zou kunnen aantrekken om Moeder Aarde proper en gelukkig te vinden en te houden.
Bedankt om dit boek te schrijven en vooral om het aan ons lezers door te geven.
Thanks a lot for all of us!

Patricia 

Als je begint te lezen vergeet je de dagelijkse sleur en wil je steeds weer verder lezen. 
De hoofdpersonages zijn net je eigen vriendinnen en beleven spannende, onverwachte avonturen. Door de beeldende beschrijvingen beleef je de spanning samen met hen!
Een meeslepend verhaal over vriendschap en de hedendaagse problemen over de natuur.
De realiteit zit wonderlijk verweven in een spannend avontuur. Daardoor is het boek educatief maar verveeld op geen enkel moment.
Een aanrader, je weet niet wat je mist als je Bachra'kwa niet kent!

Frieda

"De voorbije dagen heb ik je boek gelezen, heerlijk buiten in het zonnetje. Er kwam zelfs even een vlinder mij gezelschap houden! Je boek is met zoveel enthousiasme geschreven! Ik zat helemaal mee in de wereld van Bachra'kwa en voelde me thuis in je boek. Bepaalde passages waren héél pakkend. We moeten écht goed voor Moeder Natuur zorgen, en haar respecteren. De prachtige aquarellen maken je boek zo compleet! Komt er nog een vervolgverhaal?"
Saskia

Ik heb je boek "Door het vuur voor Moeder Natuur" graag gelezen : 
je hebt het vlot leesbaar geschreven en het thema vanuit een originele invalshoek benaderd.
VeerleGeen opmerkingen:

Een reactie posten